E-coaching

Vanuit je eigen stoel & vertrouwde omgeving

Hoe voel jij je? Zou je meer energie willen? Wil jij je levensstijl veranderen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Voel jij je niet zo lekker, heb je vage klachten? Denk je dat dat anders kan? Yes, dat kan! Ik help je met e-coaching, waarin je exact leert hoe jij op een makkelijke manier je levensstijl kan veranderen en jezelf kan transformeren naar een nieuwe jij!

Er zijn vele voordelen van e-coaching. De coaching kan overal plaatsvinden mits er een internetverbinding is en een apparaat waar je verbinding mee kan maken. E-coaching is plaats en tijdonafhankelijk. Door het ontbreken van de reistijd zijn de contact momenten vaker. Doordat er meer contact mogelijkheden zijn kan de coaching worden opgedeeld in kleinere stappen, waardoor meer succes kan worden behaald. Jouw coaching vindt plaats in een door jou eigen gekozen fijne omgeving. Het proces speelt zich af in ‘real life’, waardoor er gelijk ingespeeld kan worden op situaties. Door het frequente contact is er een hoge mate van betrokkenheid. Door het achterwege blijven van de ‘koetjes en kalfjes’ praat komen we snel tot de kern en is er gelijk focus op de inhoud. E-coaching zorgt voor een hoog concentratie niveau. Woorden vervliegen niet en alles staat zwart op wit, je kunt alles teruglezen. Door het op te schrijven vindt er ordening en structurering plaats. Het schrijfproces activeert het emotie systeem. Jij kunt zelf bepalen wanneer je wilt communiceren en actief bezig wilt zijn met de coaching. Er is altijd terugval preventie omdat je alles keer op keer opnieuw kan teruglezen, op elk moment waar je op dat moment dan ook bent.

Wil je meer weten, klik hier voor meer informatie.

Uit onderzoek is gebleken dat schrijven heilzaam werkt en bijdraagt aan het verwerkingsproces. Door te schrijven blijft de gehele inhoud bewaard  en kun je altijd de geleerde inzichten teruglezen. Vanwege de sociale anonimiteit betekent dat jij in je eigen beschermde omgeving kan werken aan jouw coachingsdoelen. Het draagt tevens bij aan het afnemen van geremdheid.

In één week of twee weken is er volledige aandacht voor jou. Jij mailt mij jouw hulp / coachingsvraag en vandaaruit krijg jij van mij de juiste vragen die jou helderheid en inzichten geven. Aan het eind van onze coachingsweek, krijg je van mij ook een lifestyle advies en een e-book met alle wijsheid die jou blijvend op het juiste pad houden.

Wil je meer weten, klik hier voor meer informatie.

Ontvang gratis kaarten om zelf uit te printen:

Gratis