Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Prijzen

De inkoop prijs is per set € 5,35 exclusief b.t.w. en eventuele verzendkosten. Wij hanteren een minimale afname van 10 kaarten sets. De inhoud per set: is 20 kaarten. Gelamineerd met ronde hoeken. De kaarten zijn aan beide zijden voorzien van druk. Een zijde met liefdevolle teksten, de andere zijde met illustratie en weetjes over gezonde voeding. Er zijn 6 blanco kaartjes (dus aan de kant van de liefdevolle teksten). Deze blanco kaartjes zijn er zodat ouders een eigen tekst in een bepaalde fase of situatie zelf er op kan schrijven. De tekst die men er op schrijft kan er niet meer af. De minimale afname van 1o sets mag gemixt worden met de andere series. Minimale afname per serie is 5 stuks met uitzondering van de Fiep Westendorp serie. Daarvan is de minimale afname 10 stuks. Vanaf 40 sets is het franco vrij. De prijzen zijn slechts bestemd voor de wederverkoop. Wij verzoeken je tevens de minimum verkoopadviesprijs van €12,95 te hanteren.

Gratis display

Ben je een fysieke winkel en wil je er een houtendisplay bij? Laat het even aan ons weten. De maat hiervan is lxbxd (40×0,44×0,68 cm) en heeft een gefreesde sleuf, zodat de kaartjes rechtop getoond kunnen worden.

Verzendkosten

De prijs is exclusief eventuele verzendkosten. Voor pakketten  in Nederland tot 10 kilo bedraagt dit € 6,95. Voor België geldt dat de verzendkosten €19,95 zijn tot 10 kilo. Over de verzendkosten wordt BTW berekend.

Levertijden

Wij stellen alles in het werk om de bestelling zo spoedig mogelijk af te (laten) leveren en ons aan de gemaakte afspraken te houden. Wij zijn afhankelijk van de drukkerij en de productie van de doosjes. Tijdens de ‘back to school periode’ kunnen leveringen wegens drukte uitlopen. Uiteraard brengen wij je, mocht dit aan de orde zijn, altijd direct op de hoogte.

Broodtrommelliefde is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen en fouten van verzendbedrijven die zij inschakelt.

De bezorgtijd hangt af van de manier van bezorgen en van het land waar de bestelling naar toe gaat.

Nalevering

Indien niet de volledige aantallen tegelijk leverbaar zijn, kan de keuze worden gemaakt om producten in backorder te laten staan. Op verzoek worden de goederen of apart of met een eerstvolgende order samengevoegd, geleverd om extra verzendkosten te voorkomen.

Betaling

Betaling geschiedt met Ideal of op factuur. Zodra de goederen gereed zijn voor verzending, brengen wij je hiervan op de hoogte. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

Retouren, defecten & manco’s

Uw levering wordt altijd met grote aandacht en zorg ingepakt en gecontroleerd. In het onverhoopte geval dat u desondanks een onvolkomenheid constateert, gelieve dit dan binnen 48 uur na ontvangst aan ons te melden per email aan info@broodtommelliefde.nl (i.g.v. schade begeleid door relevante foto’s). Retourzenden alleen na email overleg met en akkoord van Broodtrommelliefde. Wij kunnen helaas geen grote coulance meer betrachten buiten de 48 uurs-periode. Daarom is het van groot belang dat u controleert op mogelijke onvolkomenheden. Verantwoordelijkheid voor latere meldingen van eindgebruikers (uw klant), die hebben geconstateerd dat een product niet in orde bleek bij levering, ligt derhalve altijd bij u als wederverkoper, kosten voor vervanging en transport kunnen niet op Broodtrommelliefde worden verhaald.

Kaartjes om uit te proberen