Toen onze dochter Veerle in 2007 met 4 maanden gediagnostiseerd werd met atopisch eczeem wist ik eigenlijk niet veel over voeding. Ik nam aan dat de dokter wist waar hij het over had. Volgens een stappen plan smeerden wij haar dagelijks in met hydrocortison zalven. Wanneer wij het soms vergaten of er tijdelijk mee gingen stoppen kwam het eczeem en de jeuk acuut weer terug. Mijn gevoel en logisch nadenken gaven mij aan dat dit niet goed was. Ik was bezig met symptoom bestrijding. Toen Veerle in een zomer overal witte vlekken kreeg die niet weggingen ben ik gestopt met het insmeren. Te bang dat haar pigment aan het verdwijnen was. Maar wat doe je dan? Want ja, jeuk is soms erger dan pijn. Een paar jaar later ontwikkelde zij ook astma en allergieën. Nu 10 jaar later weet ik wel beter. Ik ben mij gaan verdiepen in voeding. Bij elke controle in het ziekenhuis bleef zij aan de kleine kant. De artsen gaven aan:  ‘Mevrouw beter dit, dan dat u een obese kind heeft, u kunt haar het beste volle producten geven zoals melk, roomboter en yoghurt’.  Uiteraard gingen bij mij de alarmbellen af. Zuivel zorgt voor slijmvorming. Niet echt bevorderlijk voor iemand die astma heeft. Na zelfstudie en opleidingen ben ik inmiddels gecertificeerd ‘Hormonal Profiler’, ‘Natuurvoedingsadviseur’, ‘Detoxcoach’ en bedacht ik het mooie en ondersteunde product Broodtrommelliefde kaartjes. Liefdevolle teksten en op de achterkant weetjes over gezonde voeding. Veerle werd gepest omdat zij anders at en 3 jaar groeiachterstand had. Voeding is zo belangrijk, daar zijn wij inmiddels door vallen en opstaan achtergekomen.

In dit E-book in wording zal worden ingegaan op hoe je nog gezonder kunt gaan eten voor jezelf maar ook met je gezin. We houden zo ontzettend veel ballen in de lucht, als moeder, als gezin, dat het bewuster willen leven soms tussen wal en schip raakt. Dit e-book is op een dusdanige manier geschreven om jou op de meest handige en praktische manier te informeren hoe jij een gezonde levensstijl kan gaan toepassen.

Het was en is nog steeds een mooie combinatie voor binnen ons gezin in onze situatie. Liefde door de maag en liefde middels een kaartje. Ook jou gun ik die mooie combinatie. Het veranderen van ons eetpatroon is een proces geweest en soms nemen we ook nog weleens een afslag om daarna weer op het goede pad te komen.

Binnenkort te downloaden. Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer het e-book klaar is? Schrijf je hieronder in op de  nieuwsbrief.

Kaartjes om uit te proberen