Stuur wat Broodtrommelliefde voor je partner

Princess-leia schreef een leuke review over onze kaartjes met name over de ‘Partner’ serie.

‘ Zelf vind ik het ook altijd ontzettend leuk om kaartjes te krijgen. Echte Post. Die kaartjes geven mij altijd het gevoel dat iemand echt even de tijd heeft genomen om aan je te denken en dat is gewoon super lief. In deze digitale tijdperk worden er al een stuk minder kaarten verstuurd, ik heb dit vooral met kerst heel erg vernomen. Wij hebben bijvoorbeeld de helft minder aan kaarten gekregen dan wij vorig jaar hadden ontvangen. Ik vind dat best wel jammer en ik blijf dan zelf ook gewoon lekker doorsturen’.

partner

‘Ik smeer niet altijd mijn man zijn brood, maar deze tekst vond ik wel suuuuuper leuk!’.

Er is tevens een Valentijns actie, daar dien je het volgende voor te doen:

  • Like de Facebookpagina van Broodtrommelliefde en Princess-Leia.nl
  • Laat in een reactie (met geldig e-mailadres weten dat je meedoet)
  • Tag 2 vrienden of vriendinnen  onder de post op Facebook waarvan jij denkt dat ze dit ook een geweldige actie zullen vinden

En hier is haar volledig blog te lezen.

Een 4-seizoenenset

Soms dan moet je een andere beslissing nemen. Zo ook met de 4-seizoenen sets. Er staan schitterende teksten op en de illustraties zijn werkelijk prachtig! De kleuren van de illustraties op de achterkant van groenten en fruit doen je zo watertanden dat je als het ware de kaartjes zou willen opeten. Helaas, het is geen […]

Hulp gevraagd

Ik vraag je om hulp voor een heel leuk project! Ik ben op zoek naar een 8-tal mensen die met mij willen gaan brainstormen. Hoogstwaarschijnlijk september of begin oktober.  Het zal plaatsvinden op een vrijdag of zaterdag. Ik wil graag een Broodtrommelliefde ‘carddeck’ maken met ouders/verzorgers van kinderen. Gericht op de kinderen.  Een ‘carddeck’ met […]

Musjes Kinderwinkel

Musjes.com, van alleen de naam musjes word je al vrolijk en als je bij hen op de website komt, dan spat de vrolijkheid van het scherm af. Musjes.com is een webshop die zich richt op kleding, speelgoed, verzorging, maar ook op heren en damesmode. Eigenlijk voor het hele gezin. Ze hebben super coole merken zoals […]

Ontvang gratis kaarten om zelf uit te printen:

Gratis