Ver van Hier Kinder-en jeugdboekenwinkel & koffiecafé

Vandaag heeft Ver Van Hier naast onze broodtrommelliefde sets ‘Original’, nu ook de ‘Pictogrammen’ serie.

Ver van Hier is ontstaan uit mijn eigen persoonlijke passie. En vanuit gemis. Ik woon zelf al jaren in het Kleiwegkwartier – en had me al jaren erover verbaasd, geërgerd en verwonderd over het feit dat niemand nu eens eindelijk een goeie koffiekroeg begon in onze wijk. Zoveel freelancers, met laptop onder de arm zwervend op zoek naar koffie, een stopcontact en een goeie plek om (zakelijk) af te spreken. Maar ook die plek waar je met je kinderen terecht kunt op je papa of mama dag, of met je puber na school voor taart en een goed gesprek. En daarbij: droomde ik zelf niet al jaren van een kinderboekwinkel. Was ik stiekem jaloers op die vriendin die in het oosten van het land zomaar een boekwinkel begon. Bracht ik mijn halve jeugd in boekwinkel De Mandarijn (Gorinchem) door en kon ik alleen maar wensen dat er zo’n plek in de buurt was voor mijn eigen kinderen.

VER VAN HIER
Kleiweg 69 (links naast de Albert Heijn)
3051 GJ Rotterdam

Je kunt er ook lekker lunchen of genieten van een lekkere kop koffie / thee.

 

Een 4-seizoenenset

Soms dan moet je een andere beslissing nemen. Zo ook met de 4-seizoenen sets. Er staan schitterende teksten op en de illustraties zijn werkelijk prachtig! De kleuren van de illustraties op de achterkant van groenten en fruit doen je zo watertanden dat je als het ware de kaartjes zou willen opeten. Helaas, het is geen […]

Hulp gevraagd

Ik vraag je om hulp voor een heel leuk project! Ik ben op zoek naar een 8-tal mensen die met mij willen gaan brainstormen. Hoogstwaarschijnlijk september of begin oktober.  Het zal plaatsvinden op een vrijdag of zaterdag. Ik wil graag een Broodtrommelliefde ‘carddeck’ maken met ouders/verzorgers van kinderen. Gericht op de kinderen.  Een ‘carddeck’ met […]

Musjes Kinderwinkel

Musjes.com, van alleen de naam musjes word je al vrolijk en als je bij hen op de website komt, dan spat de vrolijkheid van het scherm af. Musjes.com is een webshop die zich richt op kleding, speelgoed, verzorging, maar ook op heren en damesmode. Eigenlijk voor het hele gezin. Ze hebben super coole merken zoals […]

Ontvang gratis kaarten om zelf uit te printen:

Gratis