Welkom bij de meest waardevolle community voor 'Zelfliefde'

Regelmatig kreeg ik de vraag: “Anouk, is er ook een besloten Faceboogroep?”. Die was er wel, heb ik meerdere keren opgezet onder de naam “Broodtrommelliefde” en toch dekte dat de lading niet van wat ik wil uitdragen en wat ik wil delen. Voor mijn gevoel beperkte zich dat alleen tot wat er in de Broodtrommel kon worden gedaan. 

Als ouder wil je natuurlijk het allerbeste voor je kind(eren). Wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb (mijn kinderen zijn nu 12 en 9 jaar) is dat ze doen wat je doet en niet wat je zegt.

Wat betekent dat wij als ouder(s) het goede voorbeeld moeten geven. Dat doen we natuurlijk al op veel vlakken.

Ze doen wat jij doet en niet wat je zegt betekent ook vanuit liefde en respect naar jezelf toe. Ik weet dat het een uitdaging kan zijn om een broodtrommel gezond te vullen, maar het is meer dan dat, veel meer. 

Het gaat over voeding over de hele linie en het gaat over hoe wij als ouder(s) zelf eten, over hoe wij zelf onze rust pakken, hoe wij voor ons zelf zorgen. Onze passie volgen, met wie wij omgaan en hoe wij in het leven staan.

Vanwege bovenstaande heb ik besloten om deze community anders te gaan insteken. 

Er zal meer aandacht worden gegeven en aan alles wat belangrijk is in het leven, binnen en buiten het gezin.

Het gaat over body, mind & soul, in harmonie leven en in zielenrust leven, in verbinding zijn met jezelf en met je gezin.

En natuurlijk horen daar ook gezonde broodtrommels bij, dus ook dat zal aan bod komen en meer….veel meer.

Kom je ook in deze hele mooie en liefdevolle community, waar we van en met elkaar kunnen leren.

Liefs, Anouk

Let’s do this together. En yessss, het is helemaal gratis. 

1
Hallo, waar kunnen wij je mee helpen?
Powered by