Geluk voor jouw kind

Op speciale momenten in het leven

Wordt jouw kind gepest? Heeft jouw kind last van faalangst? Gaat jouw kind naar een nieuwe school? Is jouw kind verlegen? Kan jouw kind een steuntje in de rug gebruiken? Gaat jouw kind een pittige tijd tegemoet?

De 'Original en Pictogrammen'
Gratis uitproberen?

Broodtrommelliefde maakt elke broodtrommel bijzonder

Broodtrommelliefde is een stimulerend hulpmiddel
voor op de momenten dat je er even niet voor ze kunt zijn

Broodtrommelliefde zijn 20 kaartjes met aan de ene kant liefdevolle berichtjes en aan de andere kant weetjes over gezonde voeding om de wereld bewuster te laten worden over gezonde voeding. Zes kaarten zijn leeg, zodat ouders een eigen, persoonlijke boodschap kunnen schrijven. Zo zijn ze te gebruiken in elke situatie en in elke broodtrommel.

De kaartjes van Broodtrommelliefde zijn stuk voor stuk speels en vrolijk vormgegeven. 

Door de ronde hoeken zijn ze veilig voor kleine kindervingers. 

Elk kaartje is voor een paar keer herbruikbaar en gelamineerd, zo kan het berichtje dus tegen een stootje.

De nieuwe set gratis uitproberen?

Wat anderen zeggen over Broodtrommelliefde

Ontzettend leuke kaartjes, kids zijn iedere keer weer helemaal blij. Goede service, kaartjes snel en goed ontvangen.
Ellen
Broodtrommelliefde blijft op een leuke manier bedenken hoe de kaartjes multifunctioneel gebruikt kunnen worden. Zo creatief. Daar word ik (en mijn dochter) erg blij van!
Enith
Makkelijk te bestellen en supersnel bezorgd! En de kaartjes zijn zoooo leuk!
Jenifer
Iedere keer toch een persoonlijke boodschap mee aan je kind zodat je toch aan hem denkt ook al ben je niet bij hem. Superblij mee!
Marjolein
Zo'n eenvoudig iets, een kaartje in je broodtrommel met daarop een lieve boodschap , een hart onder de riem of een complimentje heeft zo'n krachtige werking. Het effect is enorm en brengt je meteen in een andere flow...mijn kind straalt in elk geval altijd als hij een kaartje in zijn broodtrommel vond en ook mijn man kwam lachend thuis. En goed voorbeeld doet goed volgen...laatst zat er namelijk in mijn broodtrommel een kaartje vol liefde en mijn zoon straalde bijna nog meer van het geven dan het ontvangen en mijn moederhart was de rest van de dag gevuld
Monique
Iedere keer toch een persoonlijke boodschap mee aan je kind zodat je toch aan hem denkt ook al ben je niet bij hem. Superblij mee!
Marjolein