Zit jij binnenkort bij mij aan de keukentafel?  

Persoonlijke begeleiding om echt in beweging te komen met jouw idee of product en dit op de markt willen brengen.

Gun jezelf om die langgekoesterde droom tot leven te brengen. In welk stadium je idee of product ook is, je gaat met een sterk verbeterde versie terug naar huis.

Hoe zou jij het vinden als ik jou persoonlijk ga helpen om jouw idee of product verder uit te werken? Ik kijk met je mee, ik geef je tips en je mag mij alles vragen.

Daarnaast krijg je van elkaar veel feedback en tips en blijf je als je dat natuurlijk wilt, in contact blijven met elkaar in de besloten Facebook groep. In die groep kun je met elkaar blijven sparren, ongeacht in welke fase jij zit van jouw proces van ‘hersenspinsel naar winkelschap’.

 

Steeds meer vrouwelijke ondernemers die een fysiek product op de markt willen brengen vragen mij om persoonlijke feedback, tips en adressen van bijvoorbeeld drukkerijen. Dit bracht mij op een onwijs leuk idee.

Mijn naam is Anouk Soute en ik ben de trotse bedenker en eigenaresse van het merk ‘Broodtrommelliefde’. Mijn concept is in 2015 succesvol op de markt ontvangen. Momenteel verkoop ik mijn producten in meer dan 100 winkels en webshops. Ik heb dagelijks goede verkopen via mijn eigen webshop.

Een idee wat is ontstaan aan de keukentafel en verder is uitgewerkt onder de douche. Zo simpel kan het zijn. En dat is ook wat het moet zijn. Keep it simple. Het maken van mijn eigen product was en is nog steeds echt een super leuk en zeer leerzaam proces. Ik leer je alle do’s & don’ts. Ik geef je tips over de fouten die ik heb gemaakt, zodat jij die fouten niet hoeft te maken. Ik bespaar je veel geld en zet je op het rechte pad. The path to succes!

Ik heb een super aanbod voor je. Ik wil je graag bij mij thuis uitnodigen in Rotterdam. Aan diezelfde keukentafel waar mijn idee ook is geboren.We gaan de hele middag werken aan:

Het idee (verder) uitwerken

Het ontwerp, hoe dat aan te pakken

Jouw doelgroep bepalen

Budget, inkoop & verkoop

PR & Marketing

Productie & Distributie

Website & Social Media

Wat werkt niet en wat vooral wel

Dit is een unieke kans om echt jouw idee te kunnen gaan uitwerken en op de markt te brengen.

Herken je dit?

  •  Je wil graag jouw idee/product delen met anderen, maar je weet niet waar te beginnen?
  • Je hebt al uren gegoogled maar het duizelt je aan informatie.
  • Je probeert informatie in te winnen, maar eigenlijk weet je niet zo goed welke vragen je moet stellen.
  • Misschien denk je wel: ‘ ik heb hier totaal geen budget voor’.

Ik ben Broodtrommelliefde gestart met nul euro. Zonder investeringen van anderen of met een lening van de bank. Ik ben altijd blijven investeren. Want niet investeren is stil staan.

Na deze workshop:

  • Kun je het bovenstaande gelijk toe passen en het samen laten smelten met jouw unieke idee
  • Heb je deze dag een stevig fundament gebouwd
  • Heb je tips en tools ontvangen om jouw idee tot een succes te maken
  • Weet je hoe je met een klein budget van start kunt gaan
  • Ga je geïnspireerd naar huis en ben je klaar om de wereld te verrijken met jouw mooie product

Ik ga je in een middag stap voor stap leren hoe je van het idee in je hoofd naar een werkelijk product kan toewerken. From your head to the hands of others.

Plus je krijgt van mij allerlei contact adressen voor drukwerk, doosjes, tips voor perslijsten en andere handige adressen zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.

Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep met mensen die jou al voor zijn gegaan en succesvol een product hebben gelanceerd. Je kunt elkaar helpen en om feedback vragen. 

De prijs voor deze workshop is €199,- incl btw.

 

Ik ben gewoon zo blij dat ik deze workshop heb gevolgd, het heeft mij heel veel goeds gebracht! Vorig jaar heb ik bij Anouk van Broodtrommelliefde de workshop “van hersenspinsel naar winkelschap” gevolgd. Iets waarvan ik nog dagelijks profijt heb! Zeker in aanloop naar de lancering van mijn product heb ik heel vaak mijn aantekeningenboekje erbij gepakt, dat gaf me veel steun. Ook kon ik Anouk daarna nog steeds allerlei vragen stellen, heel fijn want er komt zoveel op je af!

Tijdens de workshop werden alle aspecten van het neerzetten van een onderneming en een product behandeld. Er was voor iedereen ruimte om zijn of haar product te bespreken en de eventuele knelpunten, dit vond ik heel fijn want de mede cursisten hadden ieder ook goede tips en adviezen.

Mede dankzij Anouk heb ik bijvoorbeeld besloten op de achterkant van mijn tijdskaarten speeltips te plaatsen, doordat zij wist dat dit een grote meerwaarde zou zijn voor ouders. Iets wat ik nu ook veel terug hoor van klanten.

Anouk heeft door haar ervaring veel inzicht in inkoop maar vooral ook de verkoop oa via social media en daardoor weet ik wat belangrijk is in mijn presentatie naar buiten en kan ik mijn bedrijf goed en professioneel profileren.

Anouk is een hele prettige, inspirerende  en warme vrouw waarbij je je heel erg op je gemak voelt. De workshop is een echte aanrader! Het heeft me veel vertrouwen gegeven om door te zetten met de ontwikkeling van mijn product en bedrijf. Mede daardoor heb ik nu een heel mooi product kunnen uitbrengen en neerzetten.

Neem gerust een kijkje op MyTimingCards Lisette

Eigenaresse MyTimingCards

Vorig jaar hebben wij de workshop ‘Van hersenspinsel naar winkelschap’ van Anouk gevolgd. We wisten al dat we kaarten met betrekking tot executieve functies wilden maken, maar we hadden behoefte aan meer informatie over hoe nu verder.

Anouk heeft ons met haar goede tips een zetje in de rug gegeven waardoor wij verder konden en ons product Gesprekskaarten Executieve Functies (voor ouders en professionals) uiteindelijk in september 2017 hebben gelanceerd. In januari 2018 hebben we de drukker de opdracht kunnen geven voor de tweede druk van onze kaarten.

Anouk weet waar ze het over heeft en ze is echt van plan om jou een stapje verder te helpen. Wat heel fijn is aan de workshop van Anouk, is dat er tijdens de workshop tijd en ruimte is om elkaar te inspireren. Ze legt bijvoorbeeld uit over marketing en vertelt meteen hoe je hiermee aan de slag kunt. Wat ons betreft was het een zeer geslaagde dag.

Mocht je ook een goed idee hebben voor een product, maar je weet niet hoe je verder moet, schrijf je dan in voor de workshop ‘Van hersenspinsel naar winkelschap’.

Robine en Tineke
www.lerenlerenschiedam.nl Robine & Tineke

Nog wat praktische informatie over de workshop

Investering: €199,- voor 1 op 1 feedback & persoonlijk advies

Ook voor de inwendige mens: Is er lunch, koffie, thee en iets lekkers.

Waar: Rotterdam (parkeren is gratis, het is tevens met OV goed bereikbaar)

Na de inschrijving en betaling krijg je een bevestiging en neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. 
Hoe kan in betalen?
Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden. Je kunt betalen met Ideal, Paypal, Sofort banking en via normale bank overschrijving. Dit wordt allemaal aangegeven aan het einde bij de betaling en kun je de juiste betalingsoptie voor jezelf kiezen.
Mag ik ook in termijnen betalen?
Ik vind het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om haar droom te realiseren. Dat jij jouw idee ook kan uitwerken en lanceren. Je mag in termijnen betalen. Neem dan even contact op via de mail: info@broodtrommelliefde.nl met de vermeldingen in termijnen betalen, dan kunnen we tot een afspraak komen. 
Zijn de kosten van de workshop aftrekbaar?
Je kunt dit in  je boekhouding opgeven als coachingskosten. Tevens is de btw aftrekbaar. Ben je nog niet ingeschreven bij de kamer van koophandel dan kun je dit ook nog later inboeken.
Ik heb nog geen fysiek product, is de workshop zinvol voor mij?
Dat je nog geen fysiek product hebt is helemaal niet erg. Het is juist de bedoeling tijdens deze workshop dat jij jouw idee verder kunt uitwerken / finetunen, om uiteindelijk een mooi product te kunnen lanceren.
Zijn er bij komende kosten?
Voor het volgen van de workshop zijn er geen extra kosten, dan alleen de werkelijke kosten die jou verzekeren van een plekje. Er zijn uiteraard eventuele andere kosten om jouw product te kunnen realiseren. Denk hierbij aan hostingkosten voor je website, een mailingsysteem, ontwerpkosten en investeringskosten voor je fysieke product zelf.
Ik heb nog helemaal geen website en geen facebook pagina. Maakt dat wat uit?
Nee hoor dat geeft niet. Ik leer je ook hoe je dat het beste kunt opzetten en geef je tips hoe je dat makkelijk kan doen.
Moeten het idee of product perse iets met kaartjes te maken hebben?
Dat is absoluut geen must. Er zijn ook mensen bij mij geweest, die bv een kinderboek had uitgebracht en worstelde met hoe de marketing in gang moest worden gezet. Een andere deelnemer had eigenlijk nog helemaal geen idee welke richting ze op wilde, maar vond het erg prettig om te kunnen sparren met andere ondernemers.
Liever niet in groepsverband, doe je ook 1 op 1?
Ja, ik doe ook zeker 1 op 1 sessies. Mail voor meer informatie naar info@broodtrommelliefde.nl, dan kunnen we een afspraak maken om te kijken naar de mogelijkheden. Omdat 1 op 1 sessies behoorlijk intensief zijn, doe ik er 4 per maand.