Welkom bij Broodtrommelliefde

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van Broodtrommelliefde. Kaartjes met liefdevolle teksten en mooie illustraties voor stimulans en ondersteuning tijdens de basisschool. 

In het soms al zo hectische leven van ouder(s) zijn, komt een broodtrommelliefde kaartje goed van pas. Wat is het fijn om een kaartje te ontvangen op je verjaardag, op Valentijnsdag, van iemands vakantieadres, als je ziek bent of ‘zo maar’. Dat je weet dat iemand aan je denkt, van je houdt. Tegenwoordig worden die kaartjes nog maar zelden verzonden en ligt er niets op de mat. Een broodtrommelliefde kaartje geeft een ”warm gevoel van binnen”, geeft weer extra energie. Dat gevoel zal er voor je kind zijn als hij of zij bij het openmaken van de broodtrommel een kaartje vindt van mama, papa of allebei. Het geeft ze in ieder geval het vertrouwde gevoel van mama en papa op afstand.

De eerste keer zal het een verrassing zijn, daarna zullen ze erop tellen, erop rekenen, ernaar uitzien. Misschien zal jouw kind het trommeltje al eerder openen; niet erg toch!? 

Én wees ‘ns eerlijk, wat een fijne gedachte, dat jij weet dat je kind straks bij het openen leest datje aan haar/hem denkt.

Soms heb je een drukke periode of geen inspiratie, daarom is deze set ontwikkeld. Een geweldige set kaartjes om op school er toch voor je kind te kunnen zijn. Voor in de broodtrommel. Omdat je kind moet overblijven en het niet zo leuk vindt.  Onzeker is, buiten de boot valt. Of omdat jij je kind wilt laten weten hoe gelukkig je met haar of hem bent en wat voor een kanjer hij / zij is. Een positieve boodschap.

Klik onderstaand voor de sets