Broodtrommelliefde is ontstaan vanuit eigen ervaring. Anouk haar oudste kind werd gepest omdat zij door eczeem en astma anders eet.  Zij deed briefjes in haar trommel om haar een hart onder de riem te steken. Dat werkte. Ze werd minder onzeker en had weer plezier in het overblijven.

In het soms al zo hectische leven van ouder(s) zijn, komt een broodtrommelliefde kaartje goed van pas. Wat is het fijn om een kaartje te ontvangen op je verjaardag, op Valentijnsdag, van iemands vakantieadres, als je ziek bent of ‘zo maar’. Dat je weet dat iemand aan je denkt, van je houdt. Tegenwoordig worden die kaartjes nog maar zelden verzonden en ligt er niets op de mat. Een broodtrommelliefde kaartje geeft een ”warm gevoel van binnen”, geeft weer extra energie. Dat gevoel zal er voor je kind zijn als hij of zij bij het openmaken van de broodtrommel een kaartje vindt van mama, papa of allebei. Het geeft ze in ieder geval het vertrouwde gevoel van mama en papa op afstand.

Mijn missie: “Geluk voor ieder kind, geluk voor jouw kind!”. 

DOWNLOADS

Broodtrommelliefde voortzetten met downloads, omdat ik vind dat elk kind af en toe een hart onder de riem nodig heeft. Al mijn sets die ik ooit fysiek heb uitgebracht zijn te downloaden m.u.v. Fiep Westendorp, omdat dit een licentie samenwerking was. Volg de stappen en je hebt alle kaarten direct in jouw mailbox.

Wordt jouw kind gepest? 

Heeft jouw kind last van faalangst? 

Gaat jouw kind naar een nieuwe school? 

Is jouw kind verlegen? 

Kan jouw kind een steuntje in de rug gebruiken? 

Gaat jouw kind een pittige tijd tegemoet?

 Fijn tijdens verjaardagen of wanneer zij een toets hebben op school. Ook om de kids een hart onder de riem te steken op moeilijke momenten, zoals een scheiding, als ze even ziek zijn of als ze gepest worden. 

WERKWIJZE

WACHT NA DE BETALING OP DE LINK VAN HET TOTAALPAKKET

SLA HET DOCUMENT OP, OP DE COMPUTER

PRINT HET DOCUMENT UIT

KNIP OP MAAT

Broodtrommelliefde_Broodtrommel_pastel

Broodtrommelliefde is ontwikkeld om je kinderen iets liefs te zeggen of te laten merken hoe bijzonder ze zijn. 

Soms heb je een drukke periode of geen inspiratie, dan is dit een geweldige set kaartjes om er op school toch voor je kind te kunnen zijn. 

Je kunt de Broodtrommelliefde kaartjes gebruiken omdat je kind moet overblijven en het niet zo leuk vindt. 

Onzeker is, buiten de boot valt, of omdat jij je kind wilt laten weten hoe gelukkig je met haar of hem bent en wat voor een kanjer hij / zij is.