Het Broodtrommelliefde Magazine

Voor dit magazine – een initiatief van Broodtrommelliefde – willen we de verhalen van mensen vastleggen. We inspireren onze lezers, met mooie, krachtige en persoonlijke artikelen en praktische tips en aanbevelingen. Of het nu gaat om een verhaal van ouders, een interview met een vakspecialist of een must-do-workshop /uitje, we vertellen onze lezers erover. Broodtrommelliefde Magazine is een magazine waar ouderschap niet al te serieus wordt genomen, maar wel een evenwichtige benadering naar het gezinsleven.

Het herinnert ouders eraan om dingen in perspectief te houden en plezier te hebben. Het is een prachtig gedrukt magazine vol recepten, inspirerende, krachtige en en aangrijpende familieverhalen & uitdagingen, kunst + cultuur, workshops en andere activiteiten, kookideeën en grappige herkenbare stukken over het wel en wee van het opvoeden van kinderen.

Het Broodtrommelliefde Magazine

Komt voor het eerst uit in 2021. Het magazine zal zowel digitaal als in een hard copy versie gaan uitkomen. Dit 1e magazine zal 100 pagina’s hebben. We kunnen niet wachten om het met je te gaan delen. Voor nu zijn we achter de schermen hard bezig met interviews en de opmaak om dit tot een prachtig, informatief en kleurrijk magazine te laten uitkomen. 

Mocht je tips hebben, ideeën of aanbevelingen, schroom dan niet om ons een email te sturen. Ons email adres is: info@broodtrommelliefde.nl.

Ben je geïnteresseerd in een mooie advertorial of een advertentie in ons magazine, download onze media kit met alle informatie. Heb je vragen of suggesties, neem gerust contact met ons op via info@broodtrommelliefde.nl

We staan altijd open voor creatieve en nieuwe ideeën.