Ik heb Monique Goemans leren kennen toen ik startte met het business traject “Get in the Flow’ bij Femke Hertog. Ik zat bij Monique in de groep. Monique is mooi, lief, aardig en een hele krachtig vrouw. Gewoon een top mens!

Monique schreef het boek “Hoe gewoon bijzonder is” n.a.v. het overlijden van haar 8-jarige zoon Mischa. Het boek gaat over leven en sterven en dat je geen keus hebt in wat je overkomt enkel alleen in hoe je omgaat met dat wat zich op je levenspad voordoet.

Monique wil graag bijdragen aan een stuk bewustwording van mensen en helpen herinneren aan het feit dat er geen gewone momenten bestaan. Zij schrijft ook prachtige, krachtige en mooie gedichten.

Toen ik Monique vroeg of zij een gedicht wilde maken over Broodtrommelliefde was dat echt een schot in de roos.

“De allergrootste dingen zitten simpelweg in het gebaar. Ik haal het uit het doosje en geef het dan aan jou, honderdduizend manieren die zeggen dat ik van je hou”. 

Wil jij ook een mooi gedicht over een bepaalde situatie, persoon, gedachtes, gevoelens. Neem gerust contact op met Monique?

Ze kan het als geen ander beter beschrijven:

Mijn inspiratie
Wat ik creër is wat ik voel en wie ik ben vertaalt in beelden en woorden.

Het leven
Het ontmoeten van het hart van anderen en ECHT contact maken maakt het leven waardevol voor mij.
Delen, verbinden, verwonderen in vrijheid zijn de sleutels van mijn hart.

Of neem een kijkje op haar Facebook pagina daar staan nog veel meer prachtige gedichten.