Van idee tot product in 10 weken tijd?

Doe mee aan de on-line workshop van 'hersenspinsel naar winkelschap'

Wil jij jouw idee, jouw droom uitwerken en op de markt lanceren?

Steeds meer vrouwelijke ondernemers die een fysiek product op de markt willen brengen, vragen mij om persoonlijke feedback, tips en adressen van bijvoorbeeld drukkerijen. 

Dit bracht mij op een onwijs leuk idee. Ik heb een complete on-line workshop gemaakt. 

De reis die ik bewandelde met Broodtrommelliefde is gegoten in deze on-line workshop. Deze on-line workshop bespaart jou veel tijd in uitzoek werk. Tijd is immers geld. Ik heb heel wat uurtjes doorgebracht op het world wide web. 

Heb jij een idee? Ligt die al een tijdje op de plank of cirkelt die in je hoofd? 

Wil jij graag dat idee gaan uitwerken? 

Ik heb een heel leuk aanbod voor jou. 

Ik heb een zeer mooie introductie prijs van € 59,95. 

Voor deze prijs krijg je van mij 10 modules. In deze modules leg ik je stap voor stap uit hoe jij jouw idee succesvol kan lanceren. 

Gun jezelf om die lang gekoesterde droom tot leven te brengen. In welk stadium je idee of product ook is, je krijgt door middel van de modules elke keer een verbeterde versie.

Hoe zou jij het vinden als ik jou ga helpen om jouw idee of product verder uit te werken? 

Ik kijk met je mee, ik geef je tips en je mag mij alles vragen.

Daarnaast krijg je van elkaar veel feedback en tips in de besloten Facebook groep. In die groep kun je met elkaar blijven sparren, ongeacht in welke fase jij zit van jouw proces van ‘hersenspinsel naar winkelschap’.

Wanneer jij je inschrijft kun je gelijk de volgende dag beginnen. Je krijgt elke week om 10 uur in de ochtend de mail van desbetreffende module

Wat krijg je allemaal in deze modules?

 • Het idee (verder) uitwerken
 • Het ontwerp. Wie schakel je in o.b.v. jouw budget? Welke mogelijkheden zijn er?
 • Prijs bepalen. Inkoopprijs/ advies prijs/ wholesale prijs.
 • De uitvoerfase. Waar op te letten wanneer je jouw concept krijgt, finetunen, verder uitwerken.
 • Marketing. Wat en wie zet je in?
 • Social media. Hoe werkt het? Welke past bij jou?
 • Hoe begin je met je website? Uitstraling, fotografie.
 • Do's & Don'ts
 • Waar moet je nog meer aandenken?
 • Het vervolg...

Wat krijg je nog meer?

 • Lifetime toegang tot de modules
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • Gratis sparringssessie via Zoom van maximaal 30 minuten
 • Een winactie via Broodtrommelliefde wanneer jouw fysieke product klaar is
 • Een interview, die je kunt publiceren op jouw eigen online kanalen

Mijn naam is Anouk en ik ben de trotse bedenker en eigenaar van het merk ‘Broodtrommelliefde’. Mijn concept is in 2015 succesvol op de markt ontvangen. Mijn product wordt verkocht in meer dan 100 winkels en webshops en heb ik dagelijks goede verkopen via mijn eigen webshop. 

Een idee wat is ontstaan aan de keukentafel en verder is uitgewerkt onder de douche. Zo simpel kan het zijn en dat is ook wat het moet zijn. Keep it simple. Het maken van mijn eigen product was en is nog steeds een super en leerzaam proces. 

Ik geef je de tips over mijn fouten en successen! Ik bespaar je veel tijd en geld en zet je op het recht pad. The path to succes!

Dit is een unieke kans om echt jouw idee te kunnen gaan uitwerken en op de markt te brengen

Herken je dit?

 • Je wilt graag jouw idee / product delen met anderen, maar je weet niet waar te beginnen
 • Je hebt al uren gegoogled, maar nog steeds duizelt het je aan informatie
 • Je probeert informatie in te winnen, maar eigenlijk weet je niet zo goed welke vragen te stellen
 • Je vraagt je af: 'heb ik hier wel budget voor?'

Ik ben Broodtrommelliefde gestart zonder budget. 

Zonder investeringen van anderen, zonder een lening van de bank. 

Ik ben altijd blijven investeren, want niet investeren is stilstaan. 

Na deze online workshop

 • Kun je de inhoud van deze on-line workshop gelijk laten samensmelten met jouw unieke idee
 • Heb je een stevig fundament opgebouwd
 • Heb je tips en tools ontvangen om jouw idee tot een succes te maken
 • Weet je hoe je met een klein budget van start kunt gaan
 • Ben je geïnspireerd en klaar om de wereld met jouw product te verrijken

Wat anderen zeggen over de workshop

Ik ben gewoon zo blij dat ik deze workshop heb gevolgd, het heeft mij heel veel goeds gebracht! Vorig jaar heb ik bij Anouk van Broodtrommelliefde de workshop “van hersenspinsel naar winkelschap” gevolgd. Iets waarvan ik nog dagelijks profijt heb! Zeker in aanloop naar de lancering van mijn product heb ik heel vaak mijn aantekeningenboekje erbij gepakt, dat gaf me veel steun.

Ook kon ik Anouk daarna nog steeds allerlei vragen stellen, heel fijn want er komt zoveel op je af! Tijdens de workshop werden alle aspecten van het neerzetten van een onderneming en een product behandeld.

Er was voor iedereen ruimte om zijn of haar product te bespreken en de eventuele knelpunten, dit vond ik heel fijn want de mede cursisten hadden ieder ook goede tips en adviezen.
Mede dankzij Anouk heb ik bijvoorbeeld besloten op de achterkant van mijn tijdskaarten speeltips te plaatsen, doordat zij wist dat dit een grote meerwaarde zou zijn voor ouders. Iets wat ik nu ook veel terug hoor van klanten.
Anouk heeft door haar ervaring veel inzicht in inkoop maar vooral ook de verkoop oa via social media en daardoor weet ik wat belangrijk is in mijn presentatie naar buiten en kan ik mijn bedrijf goed en professioneel profileren.
Anouk is een hele prettige, inspirerende en warme vrouw waarbij je je heel erg op je gemak voelt.

De workshop is een echte aanrader! Het heeft me veel vertrouwen gegeven om door te zetten met de ontwikkeling van mijn product en bedrijf, mede daardoor heb ik nu een heel mooi product kunnen uitbrengen en neerzetten.
Vorig jaar hebben wij de workshop ‘Van hersenspinsel naar winkelschap’ van Anouk gevolgd.

We wisten al dat we kaarten met betrekking tot executieve functies wilden maken, maar we hadden behoefte aan meer informatie over hoe nu verder.
Anouk heeft ons met haar goede tips een zetje in de rug gegeven, waardoor wij verder konden en ons product Gesprekskaarten Executieve Functies (voor ouders en professionals) uiteindelijk in september 2017 hebben gelanceerd.

In januari 2018 hebben we de drukker de opdracht kunnen geven voor de tweede druk van onze kaarten.
Anouk weet waar ze het over heeft en ze is echt van plan om jou een stapje verder te helpen. Wat heel fijn is aan de workshop van Anouk, is dat er tijdens de workshop tijd en ruimte is om elkaar te inspireren.

Ze legt bijvoorbeeld uit over marketing en vertelt meteen hoe je hiermee aan de slag kunt. Wat ons betreft was het een zeer geslaagde dag.
Mocht je ook een goed idee hebben voor een product, maar je weet niet hoe je verder moet, schrijf je dan in voor de workshop ‘Van hersenspinsel naar winkelschap’.

Ik ga je in deze online workshop stap voor stap leren hoe je van het idee in je hoofd naar een werkelijk product kan toewerken. 

From your head to the hands of others. 

Plus je krijgt van mij allerlei contact adressen, zoals bijvoorbeeld van drukkers, doosjes fabrikanten, tips voor persberichten en allerlei andere handige adressen, zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. 

Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep. Daar zitten mensen in die jou al voorgingen en succesvol hun product hebben gelanceerd.

 Je kunt elkaar daar helpen en inspireren. 

 

Schrijf je snel in voor 6 augustus, de eerste ronde start 13 augustus, daarna sluit deze ronde.

Ik ga je leren hoe je naamsbekendheid kan krijgen voor exposure. Broodtrommelliefde heeft in diverse bekende bladen gestaan.

Veel gestelde vragen:

Omdat ik het belangrijk vind dat het toegankelijk is voor iedereen. Toentertijd was ik zelf op zoek naar informatie en als starter had ik niet altijd budget voor advies en info. De prijs is een introductieprijs en zal tzt wel omhoog gaan. 

Als je nog geen idee hebt, dan kan deze on-line workshop je wel op een idee brengen en het geeft je de basis waar je allemaal aan zou moeten denken. De inhoud is wel gericht op mensen die een (concept) idee hebben. Twijfel je, neem dan gerust even contact met mij op via info@broodtrommelliefde.nl

Er zijn 2 mogelijkheden. Je kunt je toch aanmelden, bijvoorbeeld wanneer je nog met vakantie bent, geen probleem, je haakt dan wat later aan. Alles volg je op jouw eigen tempo of je schrijft je in voor de volgende ronde. Ben je geïnteresseerd in de volgende ronde? Mail je interesse dan naar info@broodtrommelliefde.nl, dan zal ik je informeren wanneer de volgende ronde zal gaan starten. 

Er zijn veel gratis tools die ik je zal aanreiken, maar je zult naast dit programma nog investeringen doen en abonnementen afsluiten voor bijv. webdesign, hosting, mailsysteem, betalingssystemen, etc.

Dat betekent dat je ten alle tijden toegang hebt tot de informatie die je in deze on-line workshop krijgt. Tevens zul je op de hoogte worden gebracht van updates en zul je veel informatie vinden in de besloten Facebook groep. 

In deze on-line workshop krijg je een gratis zoom sessie van mij van maximaal 30 min. om te sparren. Heb je behoefte aan meer sessie’s dan kun je die aanvragen via info@broodtrommelliefde, ik zal je daar dan de info voor sturen. 

In principe is deze on-line workshop geschikt voor iedereen met een (concept) idee. Ik heb echter mogelijk niet de adressen en contact gegevens die bij jouw product passen, maar daar kunnen we samen naar kijken. Twijfel je? Stuur mij gerust een mail naar info@broodtrommelliefde.nl. We kunnen dan samen kijken of het wat voor jou is.