Over mij

Bon dia! Mijn naam is Anouk, Creative Coach, eigenaar van het merk Broodtrommelliefde, moeder van 2 kinderen en oprichtster van Anouk’s Company. 

Ik woon op Curaçao met mijn gezin, we zijn in juli 2018 geëmigreerd. Een heerlijk eiland waar creatie vanzelf gaat stromen, omdat hier niet alles vanzelfsprekend is en je creatie flow vanzelf op gang komt. Om de paar maanden ben ik ook in Nederland voor het reilen en zeilen van Broodtrommelliefde, de coaching van Idee naar Product en maak je eigen Broodtrommelliefde kaartjes. 

Ik heb al meer dan 24 onderneemsters mogen helpen om hun eigen product te lanceren. Nu ik vragen krijg van volgers hoe zij zelf een design kunnen laten opmaken voor eigen Broodtrommelliefde kaartjes, kwam ik erachter dat veel vrouwen wel creatief willen zijn, maar niet goed durven om het te zijn. 

Broodtrommelliefde draait inmiddels op volle toeren en heb ik ook een mooie samenwerking met Fiep Westendorp. 

Mijn verhaal

Broodtrommelliefde is ontstaan vanuit eigen ervaring. Mijn oudste kind Veerle werd gepest omdat zij door eczeem en astma anders eet.  Ik deed briefjes in haar trommel om haar een hart onder de riem te steken. Dat werkte. Ze werd minder onzeker en had weer plezier in het overblijven. Vele moeders herkende mijn verhaal op andere vlakken en gingen de kaartjes ook gebruiken. 

Broodtrommelliefde. 

Kaartjes met liefdevolle berichtjes. Speciaal voor ouders om bij hun kind in de broodtrommel te doen. Elke dag worden broodrommels liefdevol gevuld voor de lunch. De kaartjes bieden extra ondersteuning. Om kids een hart onder de riem te steken op moeilijke momenten, zoals faalangst, onzekerheid, ivm scheiding, bij ziekte of als ze gepest worden. Verder zijn de kaartjes een uitstekend en stimulerend hulpmiddel voor kindercoachpraktijken en leerkrachten op basisscholen. 

De kaartjes van Broodtrommelliefde zijn speels en vrolijk vormgegeven in A7-formaat, ze hebben een coating en kunnen dus tegen een stootje. De heeft 20 kaarten met positieve berichtjes. Inclusief een aantal blanco kaarten, voor een eigen persoonlijke boodschap van de ouders.

Fun Fact's

Ik ben geboren in Nuenen, een Brabants dorpje vlakbij Eindhoven. Vanaf mijn 17e ging ik reizen en heb vanaf die tijd meer in de Randstad gewoond, waarvan de laatste 18 jaar in Rotterdam. Ik houd van lezen, fotografie, reizen, social media, hoewel ik heb daar een haat- liefde verhouding mee) en van lekker eten. Je kunt mij ‘s nachts wakker maken voor saté kambing met een stukje spekkoek 😉 

Vroeger wilde ik journaliste worden of een hotel/ resort checker 🙂 Op die manier kon ik reizen en mijn werk doen. 

Ik ben getrouwd met Dennis en we hebben samen 2 kinderen, Veerle en Cody. 1 hond en 2 katten en daarbij nog wat straathonden, leguanen en hagedissen, maar die zorgen allemaal voor zichzelf en verdwijnen ook weer. 

Volg je Broodtrommelliefde al op social media? Leuk als we kunnen linken.

Open chat
1
Hallo, waar kunnen wij je mee helpen?
Powered by