Bon dia! Mijn naam is Anouk, Creative Coach, eigenaar van het merk Broodtrommelliefde, getrouwd met Dennis, moeder van 2 kinderen en oprichtster van Anouk’s Company. Geboren en getogen in Nuenen, een mooi dorp in het Brabantse land. Van kleins af aan was ik al aan het tekenen en creatief bezig zijn. Naast mijn studie Toerisme maakte ik sieraden voor winkels in Scheveningen en gaf ik workshops bij mensen thuis. 

Mijn Indische roots maakte dat ik interesse kreeg in koken. Mijn liefde voor de Indische keuken begon al vroeg. Wanneer ik mijn opa vroeg om recepten en er stonden geen eenheden bij….zei hij tegen mij: dat doe je op gevoel Anouk. Jaren later, na veel mislukte gerechten begreep ik hem. Wanneer je mij om een recept zal vragen, zal ik je hetzelfde zeggen, doe het op gevoel. Ook dat is creativiteit. 

Maar mijn gevoel heeft mij nog nooit in de steken gelaten. Ik luister echt naar mijn gevoel, naar mijn eigen gevoel, maar zeker ook voor mijn kinderen. 

En zo is ook Broodtrommelliefde ontstaan. Vanuit gevoel. Onze dochter Veerle werd op school gepest omdat zij door eczeem en astma anders ging eten. Ze had door het gebruik van puffers een groeiachterstand van 3 jaar. 

Ik deed briefjes in haar broodtrommel om haar een hart onder de riem te steken. Dat werkte. Ze werd minder onzeker en had weer plezier in het overblijven. Ze kreeg haar glinstering weer terug in haar oogjes en liep weer met een rechte fiere rug naar buiten. 

De briefjes kwamen verlept, doorlopen en gescheurd terug. Ik bedacht broodtrommelliefde kaartjes met liefdevolle teksten met een coating, zodat de kaartjes hergebruikt kunnen worden. 

Vele moeders herkende mijn verhaal en op andere vlakken en gingen de kaartjes ook gebruiken. Kaartjes met liefdevolle berichtjes. Speciaal voor ouders om bij hun kind in de broodtrommel te doen. Elke dag worden broodrommels liefdevol gevuld voor de lunch. De kaartjes bieden extra ondersteuning. Om kids een hart onder de riem te steken op moeilijke momenten, zoals faalangst, onzekerheid, ivm scheiding, bij ziekte of als ze gepest worden. 

Inmiddels is Veerle een mooie meid die haar mannetje staat en zich staande weet te houden op de Middelbare school. Trots op haar. Trots op Broodtrommelliefde. 

Heb je een vraag? Stel hem gerust aan mij.