Vandaag heeft Ver Van Hier naast onze broodtrommelliefde sets ‘Original’, nu ook de ‘Pictogrammen’ serie.

Ver van Hier is ontstaan uit mijn eigen persoonlijke passie. En vanuit gemis. Ik woon zelf al jaren in het Kleiwegkwartier – en had me al jaren erover verbaasd, geërgerd en verwonderd over het feit dat niemand nu eens eindelijk een goeie koffiekroeg begon in onze wijk. Zoveel freelancers, met laptop onder de arm zwervend op zoek naar koffie, een stopcontact en een goeie plek om (zakelijk) af te spreken. Maar ook die plek waar je met je kinderen terecht kunt op je papa of mama dag, of met je puber na school voor taart en een goed gesprek. En daarbij: droomde ik zelf niet al jaren van een kinderboekwinkel. Was ik stiekem jaloers op die vriendin die in het oosten van het land zomaar een boekwinkel begon. Bracht ik mijn halve jeugd in boekwinkel De Mandarijn (Gorinchem) door en kon ik alleen maar wensen dat er zo’n plek in de buurt was voor mijn eigen kinderen.

VER VAN HIER
Kleiweg 69 (links naast de Albert Heijn)
3051 GJ Rotterdam

Je kunt er ook lekker lunchen of genieten van een lekkere kop koffie / thee.