Online training voor Body, Mind & Soul

Je bent echt niet de enige!

Anouk Soute,  Health & Wisdom Connector en Creative Coach. Vanaf 2014 heb ik al meer dan 157 vrouwen mogen helpen en coachen naar een gezondere lifestyle en/of business.  

Er was altijd de vraag: “Ik weet niet waar ik moet beginnen?” 

Het gaat niet om één ding, het gaat niet alleen om afvallen, het gaat om jouw body, mind & soul. Het gaat om jouw leegtes en om jouw verlangens. Het gaat erom dat alle puzzelstukjes in elkaar passen. 

Speciaal voor vrouwen zoals jij, die nog lekkerder in hun vel willen zitten, maar niet weten waar ze moeten beginnen, heb ik deze on-line training ontwikkeld.

In 12 weken vertel ik jou wat je kan doen, waar je kunt beginnen. Ben ik daar om jouw een liefdevolle schop onder je kont te geven. Ondersteun ik je en help ik je met jouw eigen puzzel weer opnieuw te leggen. 

 

Zo gaat het in zijn werk:

Geen crashdiëten, het gaat om bewustwording!

Deze online training duurt 3 maanden, 12 weken.

De modules die worden behandeld zorgen ervoor dat jouw body, mind & soul weer in harmonie komen. 

Zonder heel strikt te zijn. 

Zonder dat je niets meer mag. 
Ik geloof in balans, ik geloof in genoeg is genoeg, ik geloof ook dat iedereen dit kan leren. 

Na 3 maanden weet jij precies hoe jij de 9 principes van optimale gezondheid kunt gaan toepassen. 

Er zitten 3 weken bij, waarvan geen module is. Er is 1 week van voorbereiding. 

Er zijn 2 weken van nazorg. 

Moeiteloos. Zonder dat het een straf is. 
Je kunt gelijk beginnen. 

Deze vrouwen hebben mijn programma al gevolgd:

Ik heb er enorm veel profijt van gehad, het anders denken over eten. Wat eet ik eigenlijk en waarom? Gezond is ook lekker! En eigenlijk veel lekkerder.. Ik voel me er een stuk beter bij en dit is de eerste keer dat ik door meer (en anders) te gaan eten, ben afgevallen. In het begin liep ik door de supermarkt en dacht ik? En nu? Wat kan ik nu nog kopen? Dit is allemaal goed gekomen en ik ben blij! 🙂
Maartje van Vlerken

Anouk heeft mij ontzettend geholpen. Met als gevolg dat: Ik in één week 4 kilo ben afgevallen. Er 6 cm van mijn buik af. Ik voel mij fit. Ik neem de tijd om mijn hoofd leeg te maken. Ik maak dingen weer af! Water drinken gaat goed.

Blij dat ik de stap genomen heb richting Anouk. Heb eindelijk het idee dat het helpt wat ik aan het doen ben.

Michelle Verhoef
Door Anouk heb ik mijzelf een gezondere levensstijl aangeleerd en ben ik bewuster van wat ik eet en hoe ik sport. Ze heeft me goed begeleid en was altijd bereid mijn vragen te beantwoorden en me op weg te helpen.
Het is af en toe best nog lastig maar door de 80-20 regel aan te houden voel ik me niet schuldig als ik een keer snoep en kan ik er extra van genieten.
Erika Slegers
Mijn bezoek aan Anouk heeft mijn ogen geopend. Ik dacht al best wel gezond te eten, maar dit viel tegen: meer groente, meer fruit, meer water en meer variatie waren de belangrijkste tips.
Aangevuld met vitaminen en mineralen, merk ik een duidelijk verschil: minder vaak hoofdpijn en als ik hoofdpijn heb, minder heftig.
Alexandra
Door Anouk heb ik een gezondere levensstijl aangeleerd en ben ik bewuster van wat ik eet en hoe ik sport. Ze heeft me goed begeleid en was altijd bereid mijn vragen te beantwoorden en me op weg te helpen. Het is af en toe best nog lastig maar door de 80-20 regel aan te houden voel ik me niet schuldig als ik een keer snoep en kan ik er extra van genieten.
Chantal

Het is afgelopen met uithongeren en op dieet gaan en weer aankomen.

Na deze 3 maanden, weet jij exact hoe jij al principes voor optimale gezondheid kunt gaan toepassen. 

Hoe jij moeiteloos jouw leven kan leiden in balans en harmonie. 

Voor jouw body, mind & soul. 

Hoe jij weer lekkerder in je vel kan gaan zitten, zonder dat je op een houtje hoeft te bijten. 

1
Hallo, waar kunnen wij je mee helpen?
Powered by

GratisE-book

Leer over de 7 principes van optimale gezondheid! 

Check je inbox om het boek te kunnen downloaden