Workshop 'maak je eigen carddeck'

Stemmetjes die in je hoofd zeggen:

 • Het is al te laat
 • Dromen zijn dromen, die doen er niet toe
 • Creativiteit is een luxe, dat bezit ik niet
 • Mijn vrienden en familie zullen dit stom vinden
 • Ik moet wachten, ik heb niet genoeg geld

En toch loop je al een tijdje met een idee rond en zou je dat idee eigenlijk met de hele wereld willen delen. 

Je weet alleen nog niet zo goed, waar te beginnen. 

Het blijft een hersenspinsel. 

Wil je graag een ongelooflijk toffe kaartenset maken? Wil jij vele mensen bereiken met jouw idee vanuit liefde, wijsheid en creativiteit? Wil je niets liever dan jouw eigen product lanceren? Ik help je daar van harte mee. 

Alle expertise in huis

De reis die ik heb bewandeld met mijn eigen product is gegoten in dit on-line programma.

Ik leg je stap voor stap uit hoe jij jouw idee succesvol tot een product kan maken. 

In welk stadium je idee of product is, met dit on-line programma doorloop je alle nodige fases met mijn expertise om succesvol te lanceren.

Mijn eigen merk Broodtrommelliefde‘. 

Mijn 1e concept is in 2015 succesvol op de markt ontvangen. Inmiddels verkoop ik aan meer dan 100 winkels en webshops in Nederland en België en heb ik dagelijks goede verkopen via mijn eigen webshop. 

Een idee wat is ontstaan aan de keukentafel en verder is uitgewerkt onder de douche. 

Zo simpel kan het zijn en dat is ook wat het moet zijn. Keep it simple. 

Het maken van mijn eigen product was en is nog steeds een super en leerzaam proces. 

Ik geef je de tips over mijn fouten en successen! Ik bespaar je veel tijd en geld en zet je op het recht pad. 

The path to succes!

Wat ga je leren?

We starten met het idee (verder) uit te werken.

Deze workshop geeft jou alle tools, tips & tricks om succesvol een carddeck te maken. 

WE GAAN SAMEN CREATIEF ONDERNEMEN.

We zorgen dat de puntjes op de ‘I’ worden gezet en dat jij helemaal klaar bent voor ‘take off”.

 

Het idee (verder) uitwerken. 

Bijschaven & fine-tunen. 

 Het bepalen van de doelgroep. 

Het ontwerp van jouw product.

Communicatie met drukkers & andere externe partijen. 

Prijsbepaling

Inkoop, verkoop & wholesale prijs.

 

De uitvoerfase.

Proefsamples. 

Bepaling aantal 1e druk.

Jouw salespage

Welke items zijn belangrijk, wat zijn the do’s & dont’s.

Social media. Welke kanalen kies je? 

Hoe ga jij jouw verhaal vertellen. 

Marketing & content tools.

Hoe zet je pre-order verkoop op. 

Samenwerkingen. Welke andere verkoopkanalen? 

Strategie na lancering? 

"Great things never come from comfort zones"​

 • Je geeft jezelf een liefdevolle schop onder je kont
 • Je drukt op spacebar en je haalt jezelf uit sluimerstand
 • Je ontkiemt als een doorpakker 
 • Je hervindt jouw craving for creativity
 • Je wordt kapitein van jouw schip
 • Je kiest voor durven en doen
 • Je maakt een vrije val
 • Je graaft je lang begraven droom op

Ik ben zo blij dat ik deze workshop heb gevolgd, het heeft mij heel veel goeds gebracht!

Ik heb bij Anouk van Broodtrommelliefde de workshop. Ik heb daar nog dagelijks profijt heb!

Zeker in aanloop naar de lancering van mijn product heb ik heel vaak mijn aantekeningenboekje erbij gepakt, dat gaf me veel steun.

Alle aspecten van het neerzetten van een onderneming en een product werden behandeld.

Anouk heeft door haar ervaring veel inzicht in inkoop maar vooral ook de verkoop oa via social media en daardoor weet ik wat belangrijk is in mijn presentatie naar buiten en kan ik mijn bedrijf goed en professioneel profileren.

Anouk is een hele prettige, inspirerende en warme vrouw waarbij je je heel erg op je gemak voelt.

Het heeft me veel vertrouwen gegeven om door te zetten met de ontwikkeling van mijn product en bedrijf, mede daardoor heb ik nu een heel mooi product kunnen uitbrengen.

Lisette van MyTimingcards

Mike Stuart

We wisten al dat we kaarten met betrekking tot executieve functies wilden maken, maar we hadden behoefte aan meer informatie over hoe nu verder.

Anouk heeft ons met haar goede tips een zetje in de rug gegeven waardoor wij verder konden en ons product Gesprekskaarten Executieve Functies (voor ouders en professionals) uiteindelijk in september 2017 hebben gelanceerd. In januari 2018 hebben we de drukker de opdracht kunnen geven voor de tweede druk van onze kaarten.

Anouk weet waar ze het over heeft en ze is echt van plan om jou een stapje verder te helpen. Wat heel fijn is aan de workshop van Anouk, is dat er tijdens de workshop tijd en ruimte is om elkaar te inspireren. Ze legt bijvoorbeeld uit over marketing en vertelt meteen hoe je hiermee aan de slag kunt. Wat ons betreft was het een zeer geslaagde dag.

Mocht je ook een goed idee hebben voor een product, maar je weet niet hoe je verder moet, dan raden wij Anouk zeer zeker aan’.

Robine en Tineke van Leren Leren Schiedam

Mike Stuart

Mijn eigen carddeck met reisfoto’s en coachkaarten uitbrengen, was al langer een wens. Voordat ik startte met de coaching bij Anouk, had ik al een proefdruk laten maken. Maar ik pakte steeds niet door, omdat ik vast liep in het proces van offertes vergelijken van drukkers en een keuze maken in oplage en investeringskosten.

Na een aantal calls met Anouk, had ik mijn enthousiasme over mijn product weer terug en lukte het me wel om door te pakken. Ik heb veel gehad aan Anouk haar praktische tips en eigen ervaring. Dit heeft me veel tijd en energie gescheeld aan uitzoekwerk. Wanneer ik weer even niets liet horen, zorgden de berichtjes vanuit Anouk ervoor dat ik gefocust bleef en de vaart in het proces hield. Binnen enkele maanden had ik mijn eindproduct in mijn handen!

Anouk weet waar ze over praat en wijst mij op onderdelen in het proces waar ik zelf nog niet aan gedacht heb. Ik gebruik mijn carddeck nu niet alleen in mijn eigen coaching, maar verkoop het ook via mijn webshop aan particulieren en aan andere coaches. De volgende stap is samen met Anouk te gaan kijken naar andere verkoopkanalen. En dit is precies wat ik zo leuk vind aan het ondernemen: ik ontmoet gelijkgestemden, ik ontdek steeds nieuwe mogelijkheden en ik leer van elke stap in het proces!

Anouk haar vertrouwen in mij en in mijn product heeft de lancering van mijn carddeck een enorme boost gegeven! Ik zou iedereen die een nieuw product wil lanceren aanraden om Anouk in te schakelen!

Mike Stuart

Maak je eigen carddeck

179,-
 •  

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers, die graag een eigen carddeck willen maken. Die er al een tijd mee lopen en nu het lef hebben om het de wereld in te brengen. 

Voor vrouwen die voelen dat ze er nu echt klaar voor zijn om hun hersenspinsel, idee, hun droom te willen gaan lanceren. 

Vrouwen die met lef en daadkracht samen met mij aan dit avontuur willen beginnen. 

Informatie

 • De workshop wordt in groepsverband gegeven. 
 • Van 09:30 – 15:00 uur inclusief lunch.
 • Locatie is Noord Brabant, Best, exacte adres wordt na bevestiging doorgegeven
 • Inclusief coaching in een besloten Facebookgroep

Data en aanmelden

Open chat
1
Hallo, waar kunnen wij je mee helpen?
Powered by