"There are no rules to create"​

Doe ook mee met het Create & Design programma en maak je eigen Broodtrommelliefde kaartjes onder licentie 

Create & Design programma

Een programma dat in het teken staat van creatie succes.
Maar ik ben helemaal niet creatief! Jazeker ben jij creatief! 
In mijn optiek is iedereen creatief. Het is misschien wat onder de vlakte geraakt, maar het is er zeker.  
Creëren dat gaat over spelenderwijs tot een mooi succes komen. Dat gaat over iets in elkaar zetten, iets laten ontstaan en er vooral plezier hebben. 
Van niets, iets maken. Als een kind zo blij jouw design spelenderwijs naar boven laten drijven. We zijn het vaak vergeten hoe creatief we zijn. Blokkades zijn daarin de spelbreker. 
Maar creativiteit is een ervaring en een beleving en als jij je daar voor openstelt dan krijg je daar mega energie van. 
Velen van ons zouden creatiever willen zijn, maar weten niet goed hoe dit aan te boren. 
Met Create & Design ga jij jouw creator openen. 

Ga je weer leren te spelen, iets te laten ontstaan. 

Hoe kan jij een eigen Broodtrommelliefde set maken?

Lastig? Nee, hoor, ik ga je daarbij helpen. 

 

 

Dit programma is gemaakt voor jou! 

Om jou weer te laten creëren. 

Om jouw creatieve blokkade weer open te kraken, om de creativiteit weer te herstellen. 

Een online en offline programma dat in het teken staat van creatie succes. 

Zinnen zoals: Het is al te laat, of ik laat die droom aan anderen over, wie zit er om mij te wachten, mijn familie verklaart mij voor gek. Deze zinnen zijn onnodig en leren jou niet jouw innerlijke kunstenaar te ontmoeten. 

Mijn naam is Anouk, Creative Coach, eigenaar van het merk Broodtrommelliefde, moeder van 2 kinderen en oprichtster van Anouk’s Company. 

Ik heb succesvol mijn eigen merk Broodtrommelliefde gelanceerd en heb al meer dan 24 onderneemsters mogen helpen om hun eigen product te lanceren. Nu ik vragen krijg van volgers hoe zij zelf een design kunnen laten opmaken voor eigen Broodtrommelliefde kaartjes, kwam ik erachter dat veel vrouwen wel creatief willen zijn, maar niet goed durven om het te zijn. Vragen zoals:

Ik wil graag mijn creativiteit weer laten stromen, maar ik weet niet goed hoe? 

Waar moet ik beginnen, ik ken al die designer programma’s niet? 

Ik zou zo graag mijn eigen teksten willen uiten, maar hoe dan verder? 

Maak je eigen teksten waar jij en waarvan jij weet dat anderen daar blij van worden!

0
onderneemsters gingen jou al voor

Lijkt het jou ook tof om een eigen Broodtrommelliefde set te gaan maken? Ben jij een moeder, een klassenmoeder, een juf, een kindercoach of werk je op kinderdagverblijf, ben je gastoudergezin of geen van dat alles, maar vind je het super tof om je eigen ontwerp te maken,  dan is dit echt te gek om te doen. 

Leuk om te gebruiken in je eigen praktijk, klas, of als kado te geven.

Ook tof als kado voor de klas aan het einde van het schooljaar. 

We gaan samen aan de slag en ik zal je begeleiden in het proces. Je gaat zelf het hele ontwerp maken en ik help je met de afwerking daarvan. 

Het formaat is hetzelfde formaat als de Broodtrommelliefde kaartjes. Het logo van Broodtrommelliefde en jouw eigen logo of naam komt op de kaarten te staan. 

Ik heb jarenlange ervaring met de ontwikkeling / productie van (coach)kaarten in allerlei maten en uitvoeringen. Uiteraard deel ik mijn expertise graag met je!

De kaarten worden standaard tweezijdig in fullcolour op 300 grams papier gedrukt, daarnaast voorzien we de kaarten van een mat laminaat beschermingslaag.  Uiteraard geleverd met doosje. 

Wat krijg je bij dit programma?

Ik ga je volledig begeleiden. Helemaal van A-Z. Ik deel al mijn expertise met jou. Ik ga jou losweken van jouw innerlijke criticus, jouw getob gaan we vergruizen. 

We zijn vaak het slachtoffer van onze verinnerlijke perfectionist, die ergens in een bovenkamer woont in ons brein. Maar ook in één van die bovenkamers daar zit ons kind, daar zit de uitvinder, daar zit onze verstrooide professor, het artistieke brein is ook ons holistische brein. 

De krachtigste muze is ons eigen innerlijke kind ~ Stephen Nachmanovitch ~

Je kunstenaar is een kind. 

Be Creative

1x creative brainstorm

In dit gesprek gaan we samen brainstormen over hoe jij graag jouw kaartjes wilt zien. Een creatieve brainstormsessie om goed van start te gaan. 

3 x 1 op 1 coaching

Iedere maand 1 op 1 coaching, waarbij ik je begeleidt en aanstuur. Waar we samen sparren over de designs, kleuren, lay out en nog veel meer….en nee ik kijk niet op de klok, we kunnen ook gewoon uitlopen. 

6 Q&A rittenkaart

Naast de 3, 1 op 1 coachcalls heb je een Q&A rittenkaart, die je op elk moment kan inzetten. 

Opmaak

Ik zorg uiteindelijk voor de definitieve opmaak samen met mijn graphic design team en zorg dat alle documenten printproof zijn. 

Juiste aflevering, ready to roll

Ik begeleidt het hele proces van naar de drukker tot jouw huisadres, zodat jij je verder geen zorgen hoeft te maken en alleen de deur hoeft open te doen voor de postbode. 

De grootste behoefte is ondersteuning.  Wanneer je creatief wilt zijn, dan  is het fijn wanneer je aangemoedigd wordt door de mensen om je heen. Je zou graag willen horen: ‘Probeer het maar en kijk wat er gebeurt’. 

Vaak krijg je te horen om voorzichtig te zijn. Dat is niet echt de ondersteuning die je graag zou willen. Het is allemaal met de beste bedoelingen, dat zeker. 

Ik geef je wel die ondersteuning, ik geloof in jou! 

Gaan we samen creëren en aan de slag? Ik neem je mee achter de schermen en ik begeleidt je in het proces, ik deel je mijn ervaringen, mijn vallen en opstaan!

Sluit meteen aan bij het Create & Design
3 maanden programma

Prijzen zijn incl. btw

Als je vragen hebt m.b.t dit programma neem dan contact met mij op via info@broodtrommelliefde.nl

Ik help je graag verder. 

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze training?

Je kunt er vanuit gaan dat je ongeveer 5 uur per week hier aan kwijt bent. In het begin wellicht wat intensiever. Hoe meer tijd je erin steekt hoe sneller jij een fysiek product krijgt afgeleverd.  

Hoe gaat het ontwerpen precies te werk?

Kies heel eenvoudig illustraties, foto’s en afbeeldingen uit onze beeldbank. Wanneer je zelf foto’s en/of ontwerpen hebt, dan kun je die ook gebruiken. Tijdens onze coachcalls gaan we fine tunen en goed kijken naar de layout en kleuren. Past alles goed bij elkaar. Wat is er nou leuker dan je eigen unieke Broodtrommelliefde kaartjes zelf te maken? Maar hoe begin je? Ik help je graag op weg. Heb je al een voorkeur voor een bepaalde stijl of kleur? Een vintage, hip of juist stoer kaartje? 

Hoeveel kaartensets worden er afgeleverd?

In deze training zitten standaard 20 sets, met 20 kaarten aan beide kanten full color gedrukt, inclusief een doosje. Wanneer je de proefdruk hebt goedgekeurd zal ik en mijn team er voor zorgen, jouw design keurig wordt afgedrukt, verpakt en wordt verzonden. 

Zijn er nog meer kosten naast het aanschaffen van het programma?

Dat ligt er aan wat jij er verder mee wilt gaan doen. Wanneer je er eenmalig gebruik van wilt maken, als kado of als een eenmalige investering dan heb je met dit programma een kant en klaar pakket. Wil je het verder onder de aandacht brengen, dan zijn er nog investeringen op het gebied van  bijv. webdesign, hosting, mailsysteem, betalingssystem en/of video hosting, marketing, adverteren.  

Hoe gaat jouw coaching te werk?

We gaan kijken naar het design en bekijken we of alles goed staat, qua layout, design, lettertype en kleur. We zorgen dan dat het vrijwel helemaal klaar is om dan bij de drukker een proefsample te kunnen aanvragen. The look and feel is daarin erg belangrijk. 

Ik vind de investering momenteel te hoog. Ik heb er nu geen budget voor.

Ik snap dat het soms niet kan uitkomen qua investering. Ook ik heb dat soms gehad. Ik vind het belangrijk dat iedere ondernemer of starter de mogelijkheid krijgt om mee te kunnen doen en geef je daarom de mogelijkheid om het in termijnen te betalen. Voor meer info en vragen, mag je mij ook een email sturen: info@broodtrommelliefde.nl 

Het Create & Design programma is een onderdeel van Broodtrommelliefde en Anouk’s Company.